Febrig matte i mörkret

Äntligen är det lördag – en av våra favoritdagar. Då brukar vi ha möjlighet att vara ute flera timmar och utforska olika spännande ställen – nya som gamla. Inatt sov jag väldigt dåligt på grund av hosta, och när jag vaknade kände jag mig lite svag. Men jag gjorde såklart som jag planerat ändå och tog med hundarna i bilen till Persö, någon kilometer utanför stan.

När vi steg (eller hoppade) ur bilen var det fortfarande mörkt ute, för klockan var bara 06.30, men jag kunde ändå släppa hundarna lösa i och med att det är viltstängsel om de skulle springa åt fel håll = det håll vägen går.

Mysigt i skogen

Mysigt i skogen

Från början fick jag fokusera på var jag satte fötterna, och såg inte mycket mer än marken strax framför mig, men innan vi var tillbaka vid bilen efter ungefär en och en halv timme så hade det ljusnat ordentligt så att vi (hehe eller i alla fall jag) kunde njuta av omgivningen.

 

Morgonen gryr...

Morgonen gryr och Gemini tycker att det är väldigt spännande här vid ån och kvarnen.

Jag kände mig matt och svag när vi kom hem och låg och vilade på dagen (efter att jag varit med lillmatte Alva till simhallen – dock stod jag över badandet) och kände mig piggare.

Men på eftermiddagsturen på 7 km fick jag frossa och hjärtklappning och trodde knappt att jag skulle kunna ta mig hem. Så kvällen är lugn.. och jag får nog göra om planerna för morgondagen också. Fast jag tror inte att killarna led av min febersvaghet idag – de var följsamma och höll sig i närheten av mig båda de längre turerna och vi har gått 14-15 km.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s