Vi är tillbaka!

När jag började mitt nya arbete i augusti 2016 blev mitt liv mycket mer hektiskt (även att Denniz och Gemini förmodligen inte märkte så stor skillnad), men nu, nästan 1,5 år senare känns det som om jag äntligen landat och har energi nog att börja skriva om killarna igen.

Bild från morgonpromenad i Idre i somras.

Bild från en av alla långa, superhärliga morgonpromenader i Idre i somras.

Under den långa tid som förflutit har vi hunnit med en massa tid tillsammans. Till exempel var vi i fjällen i somras på en massa spännande äventyr, och jag önskar att alla dagar kunde vara som de dagarna. Men.. bäst att sluta dagdrömma… över till NU! IDAG!

Tjoho... jag älskar snö! / Denniz

Tjoho… jag älskar snö! / Denniz

Idag är det lördag, och helgerna är fortfarande våra favoritdagar. I morse tassade jag, Denniz och Gemini ut genom ytterdörren strax efter klockan 06, när det fortfarande var mörkt ute. Vi gick upp i skogen och fick lita på att snön skulle lysa upp tillräckligt för att vi skulle kunna ta oss fram. Vi var ute i en och en halv timme och det var helt underbart att se hur killarna fick tokryck flera gånger och sprang runt och jagade och lurpassade på varandra! Innan vi kom hem började det ljusna, men vi mötte inte en enda människa under tiden vi var ute.

Efter lunchen hämtade vi Jenniefer och åkte till ”pappas skog” som jag kallar det, eftersom min pappa ägde marken tidigare och jag har gått där mycket. Där plumsade vi fram i snön i några timmar, vilket är bra träning både för människor och djur :). Vi såg två rådjur, och Jenniefer blev rädd att hundarna skulle springa efter dem och höll fast Gemini i selen. Han verkade tänka ”Men hallå.. vi är ju vana vid vilda djur!!”. Denniz var lite längre fram längs skogsvägen och de två rådjuren stod alldeles bredvid. När de skuttade iväg nosade Denniz på platsen de stått, men han visade inget intresse av att följa efter dem. Inte Gemini heller när Jenniefer släppte taget om honom 🙂

Jenniefer och Gemini kollar på rådjur

Jenniefer är rädd att jag (Gemini) ska springa efter de två rådjuren som är lite längre fram.

Jag älskar att vara ute i dagsljus. Jag älskar också att det finns gott om tid på helgen att vara ute. Att det inte är någon stress, utan man kan följa infall man får om att göra små omvägar eller stopp. Alva är så pass gammal nu att hon faktiskt uppskattar att få vara själv hemma några timmar.

Frihet och snö! Vilken kombo!

Frihet och snö! Vilken kombo! /Gemini

Denniz och Gemini är så roliga. De gav järnet hela tiden vi var ute, men när vi kom hem blev det uppenbart hur slut de är. De har legat och vilat hela seneftermiddagen och kvällen.! Men imorgon.. då är det dags för nya äventyr!!

Annonser

3 reaktioner på ”Vi är tillbaka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s